Halusin Digimastersille töihin, jotta oppisin enemmän yrityksen rakentamisesta. Digimastersilla pääsin harjoittelemaan hakukoneoptimointia, nettisivujen rakentamista ja miten yrityksestä voi tehdä paremman. Minun omat kokemukseni olivat erittäin positiivisia ja töitä tehdessäni tunsin oppivani hyödyllisiä asioita, jotka auttaisivat minua tulevaisuudessa.

Olin kovin yllättynyt huomatessani kuinka positiivinen tunnelma töitä tehdessä oli ja pääsin helposti mukaan samaan meininkiin. Töitä oli riittävästi niin ei koskaan tullut tylsä ja päästessäni oppimaan uusia asioita oli hieno kokemus.

Digimastersissa työskentely oli erittäin informatiivista, kun tehdessä muistiinpanoja  sain paremman käsityksen missä järjestyksessä  ja miten asioita tehdään. Kiinnostavimmat asiat mitä opin ymmärtämään ja käyttämään Digimastersissa on SSL-sertifikaatti, GDPR ja verkkosivujen analytiikkaa.

Hyödyllisimmät asiat mitä olen oppinut ovat eri nettisivujen opettelu ja käyttö. Tietoisuus siitä miten korjata ongelmia tai saada uusia asioita toimimaan on ollut erittäin hyödyllistä ja vaikka tulisi ongelma jota en ymmärrä tiedän mihin mennä jotta saa apua.

Olen oikeastaan itse nuori yrittäjä ja nähdessäni miten muut ihmiset tekevät näitä asioita on ollut inspiroivaa. Eri näkökulmat ovat auttaneet tekemään parempaa työtä ja kehittämään kaikin puolin taitoja.

Ehdotan Digimasterssia työpaikkana jos on kiinnostunut mielenkiintoisista työtehtävistä ja hyvistä taidoista tulevaisuutta varten. Olen huomannut, että oppimisen varaa löytyy aina ja sanoisin päässeeni pidemmälle omankin yritykseni kanssa.