Vähän enemmän kuin digitoimisto.

ANIMAATIOVIDEOT DIGI MASTERS VIDEOKUVAUKSET

Selitä asiasi yksinkertaisesti videolla.

Selitä asiasi yksinkertaisesti videolla.

Animoi oma palvelusi tai tuotteesi 0,5 – 3 minuutin videoksi ja saat helposti selitettyä oma liiketoimintasi. Videot sopivat kaikille ja on mielekäs tapa käsitellä asiaa.

TIESITKÖ, ETTÄ: 

  • 95% muistaa viestisi nähtyään videon, vain 10% muistaisi ilman videota.
  • Myynnin mahdollisuus nousee 81%, kun asiakkaalle esitetään video tuotteesta.
  • 80% asiakkaista uskoo, että videon näyttäminen auttaa ostopäätöksen tekemisessä
 

MIKSI YRITYKSESTI TULISI PANOSTAA VIDEOIHIN? 

 

1. Video tehostaa tuloksia ja myyntiä. Tuotevideon lisääminen aloitussivullesi voi lisätä tuloksia 80 %.

2. Video voi johtaa suoraan myyntiin.Tutkimukset osoittavat, että 74 prosenttia käyttäjistä, jotka katsoivat suositteluvideota, hankkivat tuotteen myöhemmin.

3. Jopa 83 % videoita markkinoinnissaan käyttävistä yrityksistä kertoo, että video tarjoaa hyvää sijoitetun pääoman tuottoa.

4. Videonmuokkaustyökalut ja älypuhelimet kehittyvät sellaista vauhtia, että niiden avulla pystyt tuottamaan riittävän hyvää laatua helposti ja nopeasti – tutkimusten mukaan videon sisältö oli kuitenkin tärkeämpi, kuin täydellinen laatu.

5. Video on tärkeä vaikuttamisen väline.Tubettajista on tullut vaikuttajia, joita seurataan uskollisesti. Ota siis videot vakavasti. 

6. Mainosvideot edistävät luottamusta.Jotkut kuluttajat ovat edelleen epäileviä ostaessaan tuotteita ja palveluita verkossa. Kuluttajista 57 % sanoi, että videot antoivat heille enemmän luottamusta ostaa verkossa.

7. Google rakastaa videoita.Sinulla on 53 kertaa suurempi todennäköisyys näkyä ensin Googlessa, jos sinulla on sivustoosi upotettuna video. Koska Google on nyt YouTuben omistaja, on tapahtunut merkittävää kasvua siinä miten videot vaikuttavat näkyvyyteesi hakukoneissa. 

8. Video ja mobiili kulkevat käsi kädessä.90 % kuluttajista katselee videoita mobiilissaan. YouTuben raporteista selviää, että mobiiliverkon kulutus nousee 100 % vuosittain. Koska ihmiset haluavat katsoa videoita liikkeellä, videomainoksen vaikutus on yhä suurempi ja suurempi. 

9. Uusien palveluiden ja tuotteiden lanseerauksessa käytetyt selitysvideot, jotka kertovat miten palvelu tai tuote toimii ovat kuluttajien suosiossa. Jopa 98 % käyttäjistä on katsonut selitysvideon ja kokenut hyötyneensä siitä. 

10. Videoita on helppoa kuluttaa. Kiireisen elämän keskellä kenelläkään ei ole aikaa lukea pitkiä tuoteselosteita. Nykyaikainen kuluttaja haluaa nähdä miten tuote tai palvelu toimii.

 

Kun haluat oman palvelusi videomuotoon, jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä.

Hyödynnä digimaailma yrityksesi hyödyksi. Täällä opit lisää digimaailman eduista ja kuinka hyödynnät niitä menestyksekkäästi.

Digi Masters ratkaisee digihaasteita tarjoten verkkokursseja, valmennuksia ja laaja-alaisia digimarkkinointipalveluja yritystarpeisiin.

© 2020 Digi Masters Helsinki

SOMESSA

OTA YHTEYTTÄ

Yhteydenottolomake
myynti@digimasters.fi
Uomatie
 6, FI-01600 Vantaa
Y-tunnus: 2312504-1

Olemme YritysVantaan valittu virallinen asiantuntijakumppani