Hei, Olen Minna, Digi Mastersin harjoittelija

Opiskelen Oulun ammattikorkeakoulussa Highway to Code -koulutuksessa. Kuuden kuukauden avoimen AMK:n koulutusohjelma sisältää  front-end-ohjelmoinnin perusteita ja verkkopalveluiden suunnittelun ja toteutuksen opintoja. Teoriaopinnot päättyivät ja aloitin kuuden viikon työssäoppimisjakson Digi Mastersilla tammikuussa.

Viime vuosina olen opiskellut myös verkkokauppaliiketoimintaa ja digitaalista markkinointia, joten Digi Masters harjoittelupaikkana on nappiosuma. Pääsen soveltamaan kaikkien koulutusten anteja tässä harjoittelussa – ja ennen kaikkea oppimaan ammattilaisilta ja tutustumaan erilaisiin asiakastoimeksiantoihin.

Jessican asiakaslähtöinen suhtautuminen tuli esiin työssäoppimispaikan hakutilanteessa: hän osasi asettautua asemaani ja toi esiin, mitä Digi Mastersilla on oppimisen kannalta harjoittelijalle tarjottavana. Arvostan sitä, että hän on selvästi panostanut siihen, että harjoitteluaika olisi molemmin puolin antoisa. Pääsinkin heti ensimmäisenä työpäivänäni oikeisiin töihin ja olen saanut tehdä monenlaisia verkkosivuihin ja markkinointiin liittyvää tehtäviä. Etätyöskentely Digi Mastersilla sujuu loistavasti, työtehtäviin perehdytetään selkeästi ja apua on aina tarjolla. – Uskon, että kuusi viikkoa tule kulumaan siivillä mielenkiintoisten ja monipuolisten töiden parissa!

Hyödynnä digimaailma menestyksekkäästi.

Digi Masters tarjoaa laaja-alaisia digimarkkinointi- ja verkkokoulutusratkaisuja yritystarpeisiin. Tee tulosta verkossa kanssamme.

© 2021 Digi Masters Helsinki

SOMESSA

Yhteydenottolomake
myynti@digimasters.fi
Konepajankuja 1,
00510 Helsinki
Puh. 044 989 9009
Y-tunnus: 2312504-1