Kouluta itsesi ja henkilöstösi

Kuinka pitkällä yrityksesi on jo huomenna, kun koulutat itsesi ja henkilöstösi tänään digimarkkinoinnin ja tekoälyn saloihin?

Digimarkkinointi on yksi aloista, jossa muutosta tapahtuu koko ajan; algoritmit muuttuvat kaikilla sosiaalisen median alustoilla ja tavat tehdä markkinointia muuttuvat useaan otteeseen. Se mikä oli viime vuonna kovin tapa tehdä tulosta, on saattanut muuttua tänä vuonna jo toiseksi. Markkinointi muuttuu perinteisestä mainonnasta enemmän vaikuttajamarkkinointiin painottuvaksi.

Teemme jatkuvasti tutkimusta parhaiten toimivista menetelmistä, joita testaamme perinpohjaisesti. Koulutuksemme tarjoavat läpikattauksen uusimpiin ja tehokkaimpiin digimarkkinoinnin ratkaisuihin.

Henkilöbrändivalmentaja Jessica Hynynen

Webinaarit ja luennot

Kouluta henkilöstösi paikan päällä tai tilaamalla luento.

Verkkokurssit

Osallistu verkkokurssillemme tai toteuta oma verkkokurssisi meidän toteuttamana.

Koulutusaiheita:

Henkilöbrändin merkitys digiajassa

Mikä on henkilöbrändi ja miten luot oman sellaisen? Hyötyvätkö yritykset työntekijöiden brändäyksestä? Miksi Sinun kannattaa aloittaa oma henkilöbrändäyksesi. Lue lisää Digi Masterin henkilöbrändäyksestä. 

SISÄLTÖMARKKINOINNIN KULTA-AIKA

Kuinka saat aikaan näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa? Algoritmien haastaessa yritysmarkkinoinnin, tulee yritysten panostaa entistä enemmän omaan sisältöön ja markkinointiin.

7 SALAISUUTTA PAREMPAAN TULOKSEEN VERKOSSA

Haluatko yrityksesi tekevän tehokkaampaa tulosta verkossa? Opi mitkä asiat vaikuttavat myyntitulokseen ja saat digiammattilaisen vinkit joilla toteutat muutokset.

HELPOSTI ALKUUN - ALKEET DIGIMARKKINOINNISTA

Yrityksen markkinoinnin starttaus. Missä yrityksesi tulee näkyä ja miten se tehdään käytännössä. Koulutus sopii myös jo perusmarkkinoinnin aloittaneille yrityksille.

”Koulutuksesta sai hyvän yleiskuvan ja käsityksen sosiaalisen median eri kanavien ja välineiden merkityksestä ja mahdollisuuksista. Samalla kuitenkin asiat käsiteltiin varsin käytännön läheisesti.

Positiivisena koin sen, että kouluttaja halusi selvittää seuran ja koulutukseen osallistujien tarpeet ja tavoitteet. Ilman tavoitteita some-viestinnän vaikutusten arviointi on vaikeaa tai merkityksetöntä.  Koulutus antoi Järvenpään Taideseuralle hyvät taustatiedot sekä valmiudet some-strategian ja -viestinnän kehittämiselle. Toisaalta tilaisuus antoi myös eväitä henkilökohtaiseen somen käyttöön.
Jukka Partanen

Independent Photographer, Järvenpään Taideseura

TILAA KOULUTTAJA

Voit tilata kouluttajan yritykseesi tai järjestää tapahtuman, jossa vedämme koulutusosuudet sovitusta aiheista.

Puhujaksi

Voit tilata meidät myös puhujaksi tapahtumaan. Aiheitamme ovat koulutusaiheiden lisäksi mm. tarinan voima markkinoinnissa.

 

YKSITYISVALMENNUS

Tarvitsetko henkilökohtaista apua johonkin koulutusaiheeseen? Teemme myös videovalmennuksia.

ALOITETAAN

Haluaisitko kuulla lisää?

Selvitetään yrityksellesi sopiva ratkaisu!

Hyödynnä digimaailma menestyksekkäästi.

Digi Masters tarjoaa helposti käyttöönotettavia digimarkkinointiratkaisuja yritystarpeisiin. Tee tulosta verkossa kanssamme.

© 2023 Digi Masters Helsinki

SOMESSA

Konepajankuja 1,
00510 Helsinki
Puh. 044 989 9009

Y-tunnus: 2312504-1

Hyödynnä digimaailma menestyksekkäästi.

Digi Masters tarjoaa helposti käyttöönotettavia digimarkkinointiratkaisuja yritystarpeisiin. Tee tulosta verkossa kanssamme.

© 2023 Digi Masters Helsinki

SOMESSA

PALVELUT

DIGI MASTERS HELSINKI

VERKKOKURSSIT

SIVUSTO

Konepajankuja 1,
00510 Helsinki
Puh. 044 989 9009
Y-tunnus: 2312504-1