Ulkoista markkinointisi meille.

Oma päällikkö toimii yrityksesi markkinoinnin asiantuntijana. Hän tuntee yrityksesi liiketoiminnan ja auttaa markkinoinnin keinoin yritystäsi pääsemään myyntitavoitteisiisi. Oma päällikkö on sinun tiimikaverisi, joka suunnittelee ja huolehtii yrityksesi markkinointitoimenpiteistä.

Voit itse keskittyä muihin yrityksesi toimenpiteisiin kun tiedät, että sinulla on ammattilainen tekemässä markkinoinnin toimenpiteitä joka viikko yrityksesi näkyvyyden ja liiketoiminnan kasvattamiseksi.

Yksinyrittäjät ja pienet yritykset

Yrityksille, jotka haluavat keskittää aikansa omaan asiakastyöhönsä ja haluavat tukea markkinointiinsa.

Kasvavat ja suuret yritykset

Yrityksille, jotka haluavat lisävahvistusta ja
erikoisasiantuntijuutta markkinointitiimiinsä.

Kuinka hyödynnät Oma päällikköä

Saat joka kuukausi yrityksesi käyttöön Päällikkö -krediittejä, jotka voit käyttää juuri niihin toimenpiteisiin mitä itse haluat.

Voit valita haluamasi palvelut erittäin kattavalta palvelulistalta. Oma päällikkösi tuntee yrityksesi ja sen markkinat, ja osaa näin suositella sinulle mitkä toimenpiteet siinä kuussa vievät yrityksesi markkinointia parhaiten kohti haluttua lopputulosta.  Oma päällikkö raportoi tuloksista joka kuukausi.

Tällä videolla kerromme, miten yrityksesi voi hyödyntää Oma Päällikkö -palvelua.  Oma Päällikkö krediittien avulla saat yrityksellesi räätälöidyn jatkuvan tehokkaan markkinointiavun.

Lista palveluista

Oma Päällikkö

  • Sosiaalisen median postaukset
  • Markkinointikampanjat
  • Hakukoneoptimointi
  • Google -mainonta
  • Verkkosivupäivitykset
  • Sisällöntuotanto ..

ALOITETAAN

Haluaisitko kuulla lisää?

Selvitetään yrityksellesi sopiva ratkaisu!

Digi Masters Helsinki

myynti@digimasters.fi

Konepajankuja 1,
00510 Helsinki
Y-tunnus: 2312504-1