Referenssit

Asiakkaitamme

Asiakkaitamme ovat yritykset eri toimialoilta, kuten teknologia, vähittäiskauppa, palvelut ja terveydenhuolto sekä erilaiset yhdistykset ja säätiöt. Asiakkainamme on niin pienyrittäjät kuin suuremmatkin yritykset ja julkiset laitokset.

Olemme auttaneet heitä kasvattamaan liiketoimintaansa, lisäämään verkkonäkyvyyttään ja saavuttamaan tavoitteitaan markkinointitoimenpiteillä.

”Yrityksellemme toteutettiin nettisivut sekä verkkokauppaympäristö. Yhteistyö Digi Mastersin sujui mutkattomasti ja työn toteutuksen prosessi oli ennalta selkeästi myös määritelty mikä helpotti myös oman tekemisen suunnittelua. Lopuksi saimme vielä hyvän perehdytyksen kirjallisine ohjeineen. Olemme tyytyväisiä lopputulokseen ja itse prosessiin.

Piritta Pitkänen

yrittäjä, psykoterapeutti, Valonantajat Oy

”Tarvitsin apua blogini tunnettavuuden lisäämisessä ja henkilöbrändäyksessä, jolloin Digi Masters astui mukaan.

Jo kahden kuukauden yhdessä työskentelyn jälkeen voin sanoa, etten olisi päässyt edes puoleen väliin siitä, missä olen nyt kun olen tehnyt yhdessä hommia Digi Mastersin kanssa. Valmentaja Jessica on rautainen alansa ammattilainen, mutta sen lisäksi hän on ihana ihminen, kenen kanssa on ilo tehdä töitä yhdessä.

Johanna Pöysti

rahabloggaaja, Vuoden sijoittaja -ehdokas

”Digi Masters toteutti ensimmäisen verkkokurssimme. Tekijät loivat rauhallisella ja asiantuntevalla olemuksellaan sellaisen ilmapiirin ja tunnelman, että kamerajännityksestä kärsivänkin oli helppo työskennellä kameran edessä. Suosittelen! 

Mimmu Pietilä

toimitusjohtaja, PMP Wellnes Oy

”Koulutuksesta sai hyvän yleiskuvan ja käsityksen sosiaalisen median eri kanavien ja välineiden merkityksestä ja mahdollisuuksista. Samalla kuitenkin asiat käsiteltiin varsin käytännön läheisesti.

Positiivisena koin sen, että kouluttaja halusi selvittää seuran ja koulutukseen osallistujien tarpeet ja tavoitteet. Ilman tavoitteita some-viestinnän vaikutusten arviointi on vaikeaa tai merkityksetöntä.  Koulutus antoi Järvenpään Taideseuralle hyvät taustatiedot sekä valmiudet some-strategian ja -viestinnän kehittämiselle. Toisaalta tilaisuus antoi myös eväitä henkilökohtaiseen somen käyttöön.
Jukka Partanen

Independent Photographer, Järvenpään Taideseura

”Lämmin suositus verkkokurssin rakentamiseen Digi Masterseille. Saimme kädestä pitäen ohjausta ensimmäiseen tekemääni verkkokurssiin. Lopputulos oli parempi kuin uskalsin toivoakaan.

Mira Starck

puheterapeutti, myofuntionaalinen terapeutti, Pro Lingua Oy

Digi Mastersit ovat huippuammattilaisia, jotka hoitavat verkkosivujeni päivitykset ja muokkaukset huolella ja nopeasti. Heidän kanssaan on aina ilo asioida. Lämpimät suositukseni!

Minna Mäkitalo

yrittäjä, Studio Priima

”Otin Digi Mastersin avukseni, kun olin julkaisemassa ensimmäistä omakustannekirjaani. Sain paljon apuja markkinointiin, henkilöbrändäykseen, suunnitelmallisuuteen ja somepostauksiin. Olen ollut erittäin tyytyväinen yhteistyöhömme. Digi Masterseilla on ammattitaitoinen ote työhönsä ja samalla minua on haastettu oppimaan uutta yrittäjyydestä ja siitä miten asioita voin tehdä hieman monipuolisemmin, laadukkaammin ja tuottavammin. Suosittelen kaikkia hyödyntämään ammattilaista markkinoinnin, tuotteistamisen ja tulosten parantamisen apuna.

Pauliina Flang

kirjailija, seksuaaliterapeutti

ALOITETAAN

Haluaisitko kuulla lisää?

Selvitetään yrityksellesi sopiva ratkaisu!

Hyödynnä digimaailma menestyksekkäästi.

Digi Masters tarjoaa helposti käyttöönotettavia digimarkkinointiratkaisuja yritystarpeisiin. Tee tulosta verkossa kanssamme.

© 2023 Digi Masters Helsinki

SOMESSA

Konepajankuja 1,
00510 Helsinki
Puh. 044 989 9009

Y-tunnus: 2312504-1

Hyödynnä digimaailma menestyksekkäästi.

Digi Masters tarjoaa helposti käyttöönotettavia digimarkkinointiratkaisuja yritystarpeisiin. Tee tulosta verkossa kanssamme.

© 2023 Digi Masters Helsinki

SOMESSA

PALVELUT

DIGI MASTERS HELSINKI

VERKKOKURSSIT

SIVUSTO

Konepajankuja 1,
00510 Helsinki
Puh. 044 989 9009
Y-tunnus: 2312504-1