Teetätä yrityksellesi
oma verkkokurssi

Luo yrityksellesi oma verkkokurssi ja kerro oma sanomasi. Oman verkkokurssin teettäminen on nyt helppoa DigiMastersin avustuksella.

Verkkokurssi on nykypäivän tapa opiskella helposti uusia taitoja itselle tai opettaa niitä esimerkiksi omalle henkilökunnalleen. Useampi yritys, yhteisö ja koulu käyttää verkkokursseja hyödykseen kalliiden ja hankalien valmennuspäivien sijasta, kurssin voi helposti ottaa käyttöönsä omalta työkoneeltaan eikä vaadi matkustusta paikkakunnalta toiselle. Lisäksi verkkokurssit ovat hyviä, koska opiskelija voi aina palata uudestaan tiettyyn kohtaan ja tarkistaa asioita jälkikäteen.

 

Sopisiko verkkokurssin teetättäminen teidän yritykselle? Digi Masters tuottaa kursseja avaimet käteen -periaatteella jolloin saatte valmiin kurssin käyttöönne ja lisättyä osallistujia kurssillenne. Verkkokursseja toteutetaan sekä asiakkaan sisällöllä että Digi Mastersin sisällöllä riippuen asiakkaan toiveista. Kurssien aiheet riippuu täysin yrityksenne ja asiakasryhmänne tarpeista ja kursseja toteutaankin hyvin laaja-alaisesti. Kurssin tavoitteita voivat olla muun muassa työntekijän perehdytys, työntekijän tai asiakkaan taitojen kasvattaminen, asiantuntijuuden lisääminen.

Kauanko verkkokurssin tekeminen kestää? Verkkokurssin tekeminen vie muutaman viikon riippuen sisällön määrästä, tekniikan rakentamisesta, videoinneista ja muista tekijöistä. Rakennamme aikataulun yhdessä asiakkaan kanssa aina tapauskohtaisesti.

Mitä verkkokurssin tekeminen maksaa? Verkkokurssien hinta vaihtelee sen mukaan paljonko asiakas tekee sisältöä itse verkkokurssille ja minkäkokoinen kurssi kokonaisuudessaan on. Suosittelemme pyytämään tarjouksen omalle verkkokurssitoiveellenne.  Verkkokurssi maksaa itsensä nopeasti takaisin kun työntekijöiden valmennus- ja matkakulujen määrä tippuu. Kursseja tehdään myös asiakkaille myytäväksi, jolloin kustannukset pystytään kattamaan osallistujien osallistumismaksuista.

Mitä yrityksemme hyötyy verkkokurssista? Verkkokurssin tärkein asia on toimia kanavana oman yrityksenne sanoman eteenpäin viemiseen. Verkkokurssilla pystyy vaikuttamaan moniin ihmisiin sekä kansallisesti että kansainvälisesti ja hyvin tehty kurssi on lisäksi viesti asiakkaillenne ja yhteistyökumppaneille oman yrityksenne brändistä sekä tuotteiden ja palveluiden laadusta.   

Miten saamme oman verkkokurssin? Hieno kysymys! Jätä viesti alla olevaan yhteydenottolomakkeeseen ja olemme Sinuun yhteydessä pian lisätietojen kera.   

 

ALOITETAAN

Haluaisitko kuulla lisää?

Selvitetään yrityksellesi sopiva ratkaisu!

Hyödynnä digimaailma menestyksekkäästi.

Digi Masters tarjoaa helposti käyttöönotettavia digimarkkinointiratkaisuja yritystarpeisiin. Tee tulosta verkossa kanssamme.

© 2023 Digi Masters Helsinki

SOMESSA

Konepajankuja 1,
00510 Helsinki
Puh. 044 989 9009

Y-tunnus: 2312504-1

Hyödynnä digimaailma menestyksekkäästi.

Digi Masters tarjoaa helposti käyttöönotettavia digimarkkinointiratkaisuja yritystarpeisiin. Tee tulosta verkossa kanssamme.

© 2023 Digi Masters Helsinki

SOMESSA

PALVELUT

DIGI MASTERS HELSINKI

VERKKOKURSSIT

SIVUSTO

Konepajankuja 1,
00510 Helsinki
Puh. 044 989 9009
Y-tunnus: 2312504-1