Meistä.

Digi Masters on kasvava pippurinen digiyritys 

 

Digi Mastersin menestys perustuu siihen, että kuuntelemme ja ymmärrämme asiakasta.

Jokainen asiakkaamme on erilainen, siksi myös jokaiselle luodaan omanlaisensa ratkaisu niin markkinointiin, liiketoiminnan kehitykseen kuin verkkokoulutuksiin.

Katsomme aina palveluita asiakkaan omien tarpeiden lähtökohdasta. Ehdotamme asiakkaillemme vain parhaimpia ja tehokkaimpia palveluratkaisuja, koska haluamme luoda heistä jokaisesta omia menestystarinoita.

Verkostomme ovat suuret, saamme nopeasti tiimiimme erityyppistä osaamista ja asiantuntijuutta, jos yrityksesi ala tai toimenpiteet vaativat erityisosaamista.

Toimimme koko Suomen alueella ja tarvittaessa kansainvälisesti englanninkielellä.

Asiakastapaamiset hoidamme korona-aikaan pääsääntöisesti puheluina ja videopuheluina.

Ydinkumppani verkossa 

Digi Masters aloitti verkkosivujen toteuttajana vuonna 2016,  ja on vuosi vuodelta kasvattanut omaa palveluskaalansa kokonaisvaltaisesti digimarkkinointipalvelujen ja verkkotoimintojen osalta. Nykyään Digi Masters toimii yritysten ydinkumppanina verkossa, ja asiakas voi tilata kaikki markkinointi- ja verkkkokoulutuspalvelunsa yhdestä paikasta ja keskittyä näin itse omaan asiantuntijatyöhön ja palvelemaan omia asiakkaitaan. 

Digi Mastersin koulutusvisio 

Toimimme edelläkävijänä verkkokoulutusten tarjoajana sekä yritysten ydinkumppanina tiedon ja osaamisen välittämisessä. Digi Masters tarjoaa kokonaisvaltaisia koulutusratkaisuja yrityksille, välittäen tietoa ja oppimista verkon välityksellä.

Digi Mastersin markkinointivisio 

Viemme yritysten markkinointia uudelle tasolle ja teemme asiakkaallemme tulosta verkossa markkinoinnin toimenpiteiden myötä. Visionamme on toimia yritysten vaikuttavana markkinointikumppanina. Haluamme toteuttaa vahvasti omaa erikoisosaamista eli tuoden esille asiakkaiden omia arvoja, erikoisuuksia ja uniikkeja myyntivaltteja tavoilla, jotka saavat aikaan keskustelua, näkyvyyttä selä liiketoiminnan kasvua kohderyhmien keskuudessa.

 

Hyödynnä digimaailma menestyksekkäästi.

Digi Masters tarjoaa laaja-alaisia digimarkkinointi- ja verkkokoulutusratkaisuja yritystarpeisiin. Tee tulosta verkossa kanssamme.

© 2020 Digi Masters Helsinki

SOMESSA

Yhteydenottolomake
myynti@digimasters.fi 
Uomakuja 6, FI-01600 Vantaa
Puh. 0449899009
Y-tunnus: 2312504-1

Olemme YritysVantaan valittu virallinen asiantuntijakumppani