Meistä.

Olemme tiimi koostuen eri alan yrittäjistä

Digi Mastersin menestys perustuu siihen, että saamme kasvatettua ja muokattua tiimin rakennetta helposti ja tehokkaasti riippuen asiakkaan omista tarpeista. Yrityksesi projektin kanssa toimivat juuri ne osaajat, jotka ovat valittu projektikohtaisesti tarpeiden perusteella. Toimintamme on valtakunnallista ja DigiMastersin edustajia löytyy useista eri paikkakunnilta.

Ei turhia kuluja, pelkkää oikeaa asiantuntijuutta!

Yli 10 vuotta digimarkkinointia, +15 vuotta koulutustaustaa

Digi Mastersin perustaja Jessica Hynynen aloitti ensimmäisen yrityksensä koulutusten ja verkkokaupan parissa, mutta ei löytänyt hänelle toimivaa digimarkkinointiyritystä toteuttamaan omia visioitaan markkinoinnin puolesta. 

Tästä sisuuntuneena hän päätti opetella itse kaikki tarvittavat asia ja onnistuikin siinä niin hyvin,
että sai pyyntöjä muilta yritykseltä ottaa heidän omaa markkinointia haltuunsa. Palvelujen kysynnän kasvaessa perustettiin yritys Digi Masters Helsinki, asiakkaille tutummin pelkkä Digi Masters. 

Digi Masters aloitti toimintansa verkkosivutoteutusten sekä sosiaalisen median parissa. Tämän jälkeen palvelut ovat kasvaneet tasaisesti erittäin laaja-alaiseksi digitoimijaksi yritysmarkkinoinnin parissa. Yrittäjäkumppanit tukevat Digi Mastersin toimintaa mahdollistaen yhä suuremmat markkinointi- ja koulutusprojektien suunnittelun ja käyttöönoton.

Digi Masters toimii nykyään yritysten ydinkumppanina, jolloin yritykset voivat tilata kaikki markkinointipalvelunsa yhdestä paikasta ja keskittyä itse tekemään omaa asiantuntijatyötään ja palvelemaan omia asiakkaitaan. 

Lisäksi Digi Masters tarjoaa paljon koulutusmahdollisuuksia webinaareista, verkkokurssituotannoista erilaisiin koulutus-, luento- ja valmennustilaisuuksiin. 

Digi Mastersin koulutusvisio

Toimii edelläkävijänä verkkokoulutusten tarjoajana sekä yritysten ydinkumppanina tiedon ja osaamisen välittämisessä. Digi Masters tarjoaa kokonaisvaltaisia koulutusratkaisuja yrityksille, välittäen ja valjastaen yrityksessä olevan osaamisen käyttöön myös seuraaville tekijöille. 

Digi Mastersin markkinointivisio

Viemme yritysten markkinointia uudelle tasolle, tuomalla esille nykyajan tekniikkaa yhdistettynä vanhan ajan tunnelmaan. Visionamme on toimia Suomen suurimpana yritysten markkinointikumppanina. Haluamme toteuttaa vahvasti omaa erikoisosaamista eli tuoden esille asiakkaiden omia arvoja, erikoisuuksia ja uniikkeja myyntivaltteja tavoilla, jotka saavat aikaan keskustelua ja liiketoiminnan kasvua kohderyhmien keskuudessa.

Jessica Hynynen

Yrittäjä, toimitusjohtaja, valmentaja, bloggaaja, kauppatieteiden maisteri

Jessica Hynynen on Digi Masters Helsingin perustaja. Jessica aloitti oman uransa opiskelemalla kansainvälistä johtamista haaveillen diplomaatin urasta, mutta digimarkkinoinnin tullessa kuvioihin alkoi vuosien urapolku digisyövereiden parissa. Hän on toiminut mm. brändimanagerina, digimarkkinoinnin asiantuntijana sekä markkinointipäällikkönä ja perusti oman digitoimistonsa digimarkkinointiin liittyvien tilauspyyntöjen kasvaessa.

Jessica itse näkee digityöskentelyn yritysten olemassaololle erittäin tärkeänä.  Digimurroksen syövereissä yritykset vievät tuotteita ja palveluita verkkoon, ja Digi Masters on auttamassa mukana tässä prosessissa.

Jessica toimii Digi Mastersissa projektipäällikkönä, kouluttajan ja valmentajana. Suuriksi intohimon aiheiksi hän listaa henkilöbrändäyksen, työnantajanmielikuvan, tiedon ja osaamisen jakamisen yrityksissä sekä yrityksen oman uniikin mainonnan löytämisen. Jessica Hynynen kannustaa kaikkia viemään rohkeasti omaa tekemistään kohti verkkoa.

Sinun ei tarvitse olla loistava voidaksesi aloittaa, mutta sinun on aloitettava voidaksesi olla loistava.”
Les Brown

Hyödynnä digimaailma yrityksesi hyödyksi. Täällä opit lisää digimaailman eduista ja kuinka hyödynnät niitä menestyksekkäästi.

Digi Masters ratkaisee digihaasteita tarjoten verkkokursseja, valmennuksia ja laaja-alaisia digimarkkinointipalveluja yritystarpeisiin.

© 2020 Digi Masters Helsinki

SOMESSA
PALVELUT

Verkkokurssit
Verkkosivut
Kampanjat
Henkilöbrändivalmennus
SEO / SEM

Koulutukset yrityksille
Aloittava yrittäjä

 

OTA YHTEYTTÄ

Olemme YritysVantaan valittu virallinen asiantuntijakumppani