Meistä.

Digi Masters on ydinkumppanisi verkossa

Tavoitteenamme on luoda paikka digimarkkinoinnin asiantuntijapalveluille niin, että asiakkaamme voivat keskittää markkinoinnin, verkkototeutukset sekä koulutustarpeensa yhteen paikaan.

Kauttamme löydät niin digimarkkinoinnin asiantuntijat, digimarkkinointipäälliköt, sisällöntuottajat, stream-kuvaajat, valo- ja videokuvaajat, markkinoinnin konsultit, kouluttajat sekä verkkosivuosaajat.

Digi Masters Helsinki on perustettu vuonna 2016.

Haluamme luoda jokaisesta asiakkaastamme menestystarinan

Jokainen yritys on erilainen, josta syystä luomme myös jokaiselle asiakkaallemme oman ratkaisun niin markkinoinnin ratkaisuihin kuin liiketoiminnan kehitykseen.

Katsomme aina palveluita yrityksen omien tarpeiden lähtökohdasta. Ehdotamme asiakkaillemme vain parhaimpia ja tehokkaimpia palveluratkaisuja, koska haluamme luoda heistä jokaisesta omia menestystarinoita.

Nopeasti ja tehokkaasti ilman rajoja

Toimimme koko koko Suomen alueella. Asiakastapaamiset hoidamme pääsääntöisesti videopuheluina ja Digi Mastersin asiantuntijat asuvatkin ympäri Suomea.

Jessica Hynynen

yrittäjä, valmentaja, digimarkkinoinnin asiantuntija

Jessica Hynynen on Digi Masters Helsingin perustaja, joka aloitti oman uransa opiskelemalla kansainvälistä johtamista haaveillen diplomaatin urasta, mutta digimarkkinoinnin tullessa kuvioihin alkoi vuosien uusi urapolku digisyövereiden parissa. Jessica on toiminut yrittänä vuodesta 2010. Lisäksi hän on urallaan toiminut brändimanagerina, digimarkkinoinnin ja viestinnän asiantuntijana sekä markkinointipäällikkönä.

Jessica vastaa Digi Mastersin myynnistä ja asiakkuuksista. Lisäksi hän kouluttaa yrittäjiä digimarkkinoinnin, somen ja tekoälyn syövereihin.

Koulutukset:

  • Kauppatieteiden maisteri, Göteborgin yliopisto
  • Liiketalouden tradenomi, Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
  • Yrittäjän ammattitutkinto, Keuda
  • Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, Rastor-instituutti
  • Yritysneuvoja – yrittäjyyden ammattitutkinto, Rastor-instituutti (valmistuminen 5/2024)

Sinun ei tarvitse olla loistava voidaksesi aloittaa, mutta sinun on aloitettava voidaksesi olla loistava.”
Les Brown

Digi Masters pähkinänkuoressa

Digi Masters aloitti verkkosivujen toteuttajana vuonna 2016 ja on vuosi vuodelta kasvattanut omaa palveluskaalansa kokonaisvaltaisesti digimarkkinointipalvelujen ja verkkotoimintojen osalta. Nykyään Digi Masters toimii yritysten ydinkumppanina verkossa ja asiakas voi tilata kaikki markkinointi- ja verkkkokoulutuspalvelunsa yhdestä paikasta keskittyen näin itse omaan asiantuntijatyöhön ja palvelemaan omia asiakkaitaan.

Digi Mastersin koulutusvisio

Toimimme edelläkävijänä verkkokoulutusten tarjoajana sekä yritysten ydinkumppanina tiedon ja osaamisen välittämisessä.

Digi Masters tarjoaa kokonaisvaltaisia koulutusratkaisuja yrityksille, välittäen tietoa ja oppimista verkon välityksellä.

Digi Mastersin markkinointivisio

Viemme yritysten markkinointia uudelle tasolle ja teemme asiakkaallemme tulosta verkossa markkinoinnin toimenpiteiden myötä. Visionamme on toimia yritysten vaikuttavana markkinointikumppanina. Haluamme toteuttaa vahvasti omaa erikoisosaamista eli tuoden esille asiakkaiden omia arvoja, erikoisuuksia ja uniikkeja myyntivaltteja tavoilla, jotka saavat aikaan keskustelua, näkyvyyttä selä liiketoiminnan kasvua kohderyhmien keskuudessa.

 

 

ALOITETAAN

Haluaisitko kuulla lisää?

Selvitetään yrityksellesi sopiva ratkaisu!

Hyödynnä digimaailma menestyksekkäästi.

Digi Masters tarjoaa helposti käyttöönotettavia digimarkkinointiratkaisuja yritystarpeisiin. Tee tulosta verkossa kanssamme.

© 2023 Digi Masters Helsinki

SOMESSA

Konepajankuja 1,
00510 Helsinki
Puh. 044 989 9009

Y-tunnus: 2312504-1

Hyödynnä digimaailma menestyksekkäästi.

Digi Masters tarjoaa helposti käyttöönotettavia digimarkkinointiratkaisuja yritystarpeisiin. Tee tulosta verkossa kanssamme.

© 2023 Digi Masters Helsinki

SOMESSA

PALVELUT

DIGI MASTERS HELSINKI

VERKKOKURSSIT

SIVUSTO

Konepajankuja 1,
00510 Helsinki
Puh. 044 989 9009
Y-tunnus: 2312504-1