Meistä.

Digi Masters on ydinkumppanisi verkossa

Tavoitteenamme on luoda paikka digimarkkinoinnin asiantuntijapalveluille niin, että asiakkaamme voivat keskittää markkinoinnin, verkkototeutukset sekä koulutustarpeensa yhteen paikaan.

Kauttamme löydät niin digimarkkinoinnin asiantuntijat, digimarkkinointipäälliköt, sisällöntuottajat, stream-kuvaajat, valo- ja videokuvaajat, markkinoinnin konsultit, kouluttajat sekä verkkosivuosaajat.

Haluamme luoda jokaisesta asiakkaastamme menestystarinan

Jokainen yritys on erilainen, josta syystä luomme myös jokaiselle asiakkaallemme oman ratkaisun niin markkinoinnin ratkaisuihin kuin liiketoiminnan kehitykseen.

Katsomme aina palveluita yrityksen omien tarpeiden lähtökohdasta. Ehdotamme asiakkaillemme vain parhaimpia ja tehokkaimpia palveluratkaisuja, koska haluamme luoda heistä jokaisesta omia menestystarinoita.

Nopeasti ja tehokkaasti ilman rajoja

Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisesti suomen- ja englanninkielellä. Asiakastapaamiset hoidamme pääsääntöisesti videopuheluina.

Jessica Hynynen

markkinointiinsa

Heikki

livekuvaus, streamaus

Sari

graafinen suunnittelu
(kuva tulossa)

Hannele

digimarkkinointi, sisällöntuotanto
(kuva tulossa)

 

Hannes

sisällöntuotanto
(kuva tulossa)

Samuel

editointityö, litterointi
(kuva tulossa)

Digi Masters pähkinänkuoressa

Digi Masters aloitti verkkosivujen toteuttajana vuonna 2016 ja on vuosi vuodelta kasvattanut omaa palveluskaalansa kokonaisvaltaisesti digimarkkinointipalvelujen ja verkkotoimintojen osalta. Nykyään Digi Masters toimii yritysten ydinkumppanina verkossa ja asiakas voi tilata kaikki markkinointi- ja verkkkokoulutuspalvelunsa yhdestä paikasta keskittyen näin itse omaan asiantuntijatyöhön ja palvelemaan omia asiakkaitaan.

Digi Mastersin koulutusvisio

Toimimme edelläkävijänä verkkokoulutusten tarjoajana sekä yritysten ydinkumppanina tiedon ja osaamisen välittämisessä.

Digi Masters tarjoaa kokonaisvaltaisia koulutusratkaisuja yrityksille, välittäen tietoa ja oppimista verkon välityksellä.

Digi Mastersin markkinointivisio

Viemme yritysten markkinointia uudelle tasolle ja teemme asiakkaallemme tulosta verkossa markkinoinnin toimenpiteiden myötä. Visionamme on toimia yritysten vaikuttavana markkinointikumppanina. Haluamme toteuttaa vahvasti omaa erikoisosaamista eli tuoden esille asiakkaiden omia arvoja, erikoisuuksia ja uniikkeja myyntivaltteja tavoilla, jotka saavat aikaan keskustelua, näkyvyyttä selä liiketoiminnan kasvua kohderyhmien keskuudessa.

 

 

ALOITETAAN

Haluaisitko kuulla lisää?

Selvitetään yrityksellesi sopiva ratkaisu!

Hyödynnä digimaailma menestyksekkäästi.

Digi Masters tarjoaa laaja-alaisia digimarkkinointi- ja verkkokoulutusratkaisuja yritystarpeisiin. Tee tulosta verkossa kanssamme.

© 2023 Digi Masters Helsinki

SOMESSA
Yhteydenottolomake
myynti@digimasters.fi

Konepajankuja 1,
00510 Helsinki
Puh. 044 989 9009
Y-tunnus: 2312504-1